Serie in de maak van Stephen Kings ‘The Bone Church’

Stephen King

Het blijft Stephen King verfilmingen regenen. Nu is er bekend gemaakt dat er van The Bone Church een serie zal komen.

The Bone Church is een verhaal in dichtvorm van de schrijver. Het gedicht wordt verteld vanuit het perspectief van een dronken barman, die het verhaal vertelt van een gedoemde expeditie waar hij ooit aan deelnam naar een jungle om de mystieke Bone Chruch te vinden.

De serie wordt ontwikkeld door Cedar Park Entertainment, dat eigendom is van regisseur David Ayer, die eerder Bright mmaakte, en producent Chris Long. Het is de zoveelste verfilming van werk van de schrijver. Maar dat is niet gek, want de recente Stephen King- films vielen in de smaak bij het publiek. De remake van IT, gebaseerd op een van zijn boekenreeksen, deed het heel goed in de bioscoop. En Gerald’s Game en 1922 die beiden in 2017 uitkwamen, werden eveneens goed ontvangen.

Dus wat mogen we binnenkort nog meer aan King verfilmingen verwachten? Hulu is bezig met een serie gebaseerd op Castle Rock. J. J. Abrams is daarvan de producent. Verder zijn IT: Chapter 2, een remake van Pet Semetary en Doctor Sleep in de maak. Er komt ook een tv- serie rond de reeks The Dark Tower. Hoewel dit bedoeld was als een spin-off van de film die vorig jaar uitkwam met Idris Elba, deed deze het zo slecht aan de box office dat de serie een volledige reboot zal worden.

Beeld: Public Domain Pictures
© Alles over Series

Lees ook