Prijsvraag: Win Westworld seizoen 3 op Blu-ray

Westworld seizoen 3

Alles over Series heeft nu een Westworld seizoen 3 prijsvraag. Wij mogen namelijk twee Blu-rays weggeven van dit seizoen van deze geweldige serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Westworld seizoen 3 prijsvraag.

Westworld seizoen 3In seizoen 3 komen de nieuwe goden eraan… en ze zijn razend. De levensechte androïden (hosts) mochten het themapark Westworld nooit verlaten. Nu het spel zijn einde nadert, maken de ontketende robots hun opwachting in onze wereld. De adembenemende serie is bedacht door Jonathan Nolan en Lisa Joy. Grote namen, waaronder Tessa Thompson, Ed Harris, Vincent Cassel en Rodrigo Santoro, spelen erin mee. Deze donkere odyssee is geproduceerd door J.J. Abrams’ Kilter Films en Bad Robot Productions en stelt vragen over de realiteit, over onze (on)menselijkheid en de vrije wil.

De Westworld seizoen 3 prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 23 december.


© Alles over Series

Lees ook