Eerste trailer en releasedatum ‘Ozark’ seizoen 2

Ozark fans opgelet: de beruchte Byrde familie is terug… en hoe. Netflix kondigde gister het langverwachte tweede seizoen van de serie aan en de trailer van Ozark seizoen 2 belooft weer veel goeds. Bekijk ‘m hierboven en oordeel zelf.

Ook in het tweede seizoen van Ozark wordt het verhaal van Marty Byrde en zijn gezin gevolgd, terwijl ze zich staande proberen te houden in een gevaarlijk drugskartel. Nu Del er niet meer is, wordt advocaat Helen Pierce naar de stad gestuurd om de boel eens flink op te schudden, net nu de rust in het leven van de Byrdes lijkt wedergekeerd. Marty en Wendy proberen de juiste balans te vinden tussen hun familie en de snel escalerende gevaren die hun relaties met de Snells, het kartel en hun nieuwe sheriff veroorzaken. Eén ding is zeker: ze komen hier niet zomaar uit.

Het eerste seizoen van Ozark vertelt het verhaal van Marty Byrde, een financieel adviseur die met zijn gezin naar Chicago verhuist, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. In eerste instantie leidt Marty een geheim leven en lijkt het wereldje van de Byrdes onbezorgd, maar door een foutje komt het geheim van Marty uit en zijn zijn vrouw en kinderen niet meer veilig. Aan het begin lijkt Marty de problemen voor zijn gezin geheim te houden, maar op een gegeven moment besluit hij hen alles te vertellen. Ze moeten vluchten naar Missouri Ozarks, waar ze een veilig en nieuw leven kunnen opbouwen. Dat gaat alleen iets minder makkelijk dan gehoopt.De Amerikaanse dramaserie ging op 21 juli 2017 in première. Het gehele tweede seizoen van Ozark is vanaf 31 augustus 2018 op Netflix te vinden.

Geschreven door: Janne Vogel
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook