Tweede seizoen voor Ozark

Ozark werd wisselend ontvangen. Sommigen vonden het een topserie in de stijl van Breaking Bad, anderen vonden het te langzaam en langdradig zonder payoff. Maar de liefhebbers van deze serie zullen blij zijn dat er toch een tweede seizoen gaat komen.

Jason Bateman en Laura Linney spelen hierin de hoofdrollen en zullen ook in het tweede seizoen te zien zijn. Er zullen tien afleveringen worden gemaakt, die ergens in 2018 aan het aanbod zullen worden toegevoegd van Netflix.

Ozark gaat over financieel adviseur Martin Byrde in Chicago, die in het geheim geld heeft witgewassen voor een drugsbaron. Hij deed dat samen met zijn zakenpartner en laat die het een goed idee hebben gevonden om wat van het geld achter te houden. De partner wordt vermoord en Martin krijgt een laatste kans om te blijven leven. Hij moet naar de Ozarks en het geld terugverdienen door te blijven witwassen.

Daar heen verhuisd, ontmoeten ze een lokale drugsdealer en een clan die geld willen. Tegen die achtergrond moet de financieel adviseur het geld wit blijven wassen, het leven van zijn familie redden en een manier vinden om op deze nieuwe plek zijn draai te vinden.Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook