Prijsvraag: Win Killing Eve seizoen 2 op DVD

Killing Eve seizoen 2

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Killing Eve seizoen 2. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige dramaserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Killing Eve vertelt het verhaal van twee vrouwen, aan elkaar gebonden door een gelijkwaardige obsessie en één brute daad: Eve, een MI6 agent, en Villanelle, de prachtige, psychopathische huurmoordenaar die zij belast is te vinden. Er volgt een kat en muisspelletje. De vrouwen zijn door elkaar geïntrigeerd, iets dat hun beider beroep in het gedrang brengt. Want Eve moet eigenlijk Villanelle in de boeien slaan en Villanelle moet Eve vermoorden. Dit alles gaat gepaard met veel zwarte humor, mooie aankleding en geweldige acteerprestaties. Niet voor niets wordt Killing Eve gezien als een van de beste nieuwe series van dit moment.Seizoen 2 begint 30 seconden na de laatste aflevering van het eerste seizoen, Eindelijk zie je dus hoe het verder gaat na de cliffhanger van het eerste seizoen. Eve is afgehaspeld en Villanelle is verdwenen. Eve heeft geen idee of de vrouw die zij heeft neergestoken levend of dood is en nu zitten zij beiden diep in de problemen. Eve moet Villanelle vinden voordat iemand anders dat doet, maar helaas is zij niet de enige die naar haar opzoek is. Wie het eerste seizoen leuk vond, zal ook dit nieuwe seizoen geweldig vinden.

seizoen 2 Killing Eve

De prijsvraag rond Killing Eve loopt tot en met 13 december en is in samenwerking met Universal Pictures.

 


© Alles over Series

Lees ook