Prijsvraag: Win de DVD van ‘Killing Eve’

Killing Eve seizoen 1

Alles over Series heeft een prijsvraag rond Killing Eve seizoen 1! Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van deze geweldige nieuwe serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Killing Eve draait om twee vrouwen: Eve (Sandra Oh) is een pientere maar verveelde beveiligingsbeambte van de MI5, wiens kantoorbaan haar stoute dromen van het spionnenleven niet vervult. Villanelle (Jodie Comer) is een impulsieve maar vooral getalenteerde huurmoordenaar die zich vasthoudt aan de luxe die haar gewelddadige baan met zich mee brengt. Het eerste seizoen ging in april 2018 in première op BBC America.Killing Eve doet te niet met alle clichés uit spionnen-actieverhalen, wanneer deze twee hoogst intelligente vrouwen, beiden geobsedeerd met elkaar, het tegen elkaar opnemen in een episch kat-en-muisspel. Sandra Oh won dit jaar een Golden Globe® voor haar indrukwekkende rol in deze niet te missen serie.

De prijsvraag rond Killing Eve seizoen 1 loopt tot en met 16 april en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.


© Alles over Series

Lees ook