Prijsvraag: Win The Good Fight seizoen 1 op DVD

The Good Fight

Alles over Series heeft een prijsvraag rond The Good Fight seizoen 1! Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van deze geweldige nieuwe serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

The Good FightEen gefraudeerde investering van miljoenen dollars van een vriend verpest Diane Lockharts’ (Emmy™ Award Winnaar Christine Baranski) plannen voor haar pensioen, verbrast haar spaarrekening en schaadt haar reputatie. Ze staat letterlijk in de min. In seizoen 1 van The Good Fight (gemaakt door creators Robert en Michelle King de makers van The Good Wife), wordt de onteerde Diane uit haar eigen advocatenkantoor gezet en gaat bij een ander welbekend kantoor werken als junior partner.Haar rechterhand wordt Maia Rindell (Rose Leslie, Game of Thrones), een veel belovende jonge advocaat met haar eigen bagage: Maia’s ouders worden beschuldigd voor het bezwendelen van Diane en andere leden van Chicago’s hogere kringen. Diane wordt herenigd met haar oude werknemer, Lucca Quinn (Cush Jumbo), die een naam voor zichzelf heeft gemaakt sinds haar vertrek bij Lockhart/Gardner. Onder druk van het herbouwen en onderhouden van hun leven, heeft dit stoutmoedige team van vrouwen allemaal iets om te bewijzen en bovendien: niets te verliezen.

De prijsvraag rond The Good Fight seizoen 1 loopt tot en met 23 april en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.


© Alles over Series

Lees ook