Geen Julianna Margulies in ‘The Good Fight’

derde seizoen van The Good Fight

Julianna Margulies was dit jaar bijna te zien in het derde seizoen van The Good Fight, een spin-off van de populaire serie The Good Wife waarin Margulies de hoofdrol in speelde. Margulies kwam er niet uit met de zender CBS omdat deze haar niet genoeg wilde betalen voor een gastoptreden.

Julianna Margulies was zeven seizoenen te zien in The Good Wife als Alicia Florrick en won hiervoor een Golden Globe en twee Emmy’s. De actrice was naar eigen zeggen erg enthousiast om weer in de huid van Alicia te kruipen. Ze was dan ook in gesprek met CBS over een gastrol van drie afleveringen.

Maar Margulies werd voor het optreden het normale bedrag voor een gastrol aangeboden, en daarmee ging de actrice niet akkoord. “Ik ben geen gastster, ik ben dit alles begonnen met The Good Wife,” vertelde de actrice aan Deadline. “Ik wil verdienen wat ik waard ben en strijd voor een gelijke beloning. Als Jon Hamm zou terugkomen voor een Mad Men-spin off, of Kiefer Sutherland in een 24-spin off, dan zouden ze daarvoor ook betaald worden.”Margulies sluit nu een rol in toekomstige seizoenen van The Good Fight uit. “Ik was meer in shock dan gekwetst. Ik dacht: wat ben je waard? Als je niet wordt gewaardeerd voor je werk, waar doe je het dan voor?”

Wij hebben momenteel een leuke prijsvraag rond The Good Fight, kijk hier voor meer info!

Beeld: CBS


© Alles over Series

Lees ook