Ruby Rose stopt als Batwoman

Ruby Rose stopt

Over nieuws dat niemand zag aankomen gesproken: Ruby Rose stopt ermee als Batwoman. Maar de serie gaat wel door zonder haar!

Alles rond de serie Batwoman loopt niet bepaald soepel voor The CW Network. Het eerste seizoen van de serie kreeg slechte recensies waarbij het script en acteurs kritiek kregen. Op IMDB weet het slechts 3,5 te scoren. En nu heeft hoofdrolspeelster Ruby Rose ondanks dat er toch een tweede seizoen van de serie komt, aangegeven dat zij haar batcape aan de wilgen hangt.“Ik heb de moeilijke beslissing genomen om volgend seizoen niet terug te keren naar Batwoman. Het was geen makkelijke beslissing omdat ik veel respect heb voor de cast, medewerkers en iedereen die bij de show betrokken is,” laat Rose weten in een statement die op Deadline te lezen was.

Volgens de actrice is reden om te stoppen in ieder geval niet de verwonding die ze door een stunt opliep tijdens de opnames van het eerste seizoen. Ze moest toen met spoed geopereerd worden omdat er risico was op verlamming en zou daardoor chronische pijn hebben. Rose was eerder te zien in onder meer Orange is The New Black. Wat haar plannen voor de toekomst wel zijn, is nog niks over bekend.

De makers gaan voor het tweede seizoen een nieuwe Batwoman casten. In 2021 moet die op CW zijn te zien.

Beeld: The CW Network


© Alles over Series

Lees ook