Prijsvraag: Win de Blu-ray van ‘Supergirl’

Supergirl

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond seizoen 4 van de geweldige serie Supergirl. Wij mogen namelijk twee blu-rays weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met daarin de reden dat je deze serie graag zou willen winnen plus je adresgegevens. Zet in het onderwerp dat het gaat om de ‘Supergirl prijsvraag’.

SupergirlSupergirl krijgt te maken met haar grootste uitdaging ooit: een golf van afkeer van alles wat buitenaards is, verspreid zich door National City, aangewakkerd door Agent Liberty. Kara Danvers neemt daarom de nieuwe onderzoeksjournaliste Nia Nal onder haar hoede bij CatCo Worldwide Media: samen proberen ze te achterhalen welke problemen de saamhorigheid in de stad ondermijnen. Ondertussen moet Kara als Supergirl de strijd aangaan met alle schurken die hun kans schoon zien in deze tijden van verdeeldheid. Hoe kan Supergirl de mensen weer samenbrengen als zij, zelf een alien, precies is waarvoor ze zo bang zijn? Maar het is de kwaadwillende Lex Luthor met zijn verwerpelijke plannen om de macht te grijpen die het grootste probleem vormt voor de Girl of Steel… en haar een verrassende nieuwe bondgenoot oplevert. Seizoen vier bestaat uit 22 bloedstollende avonturen waarin Supergirl op zoek gaat naar de waarheid en gerechtigheid in de voortdurende strijd om vrede op aarde.

Seizoen 4 van Supergirl is vanaf 26 februari beschikbaar op Blu-ray en DVD. Deze prijsvraag loopt tot en met 8 april en is in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment.


© Alles over Series

Lees ook