‘Supergirl’ is back in nieuwe promo van seizoen drie

Eindelijk, dat is het gepaste woord bij het volgende nieuwtje. Er is een nieuwe promo uitgekomen voor de aflevering van Supergirl seizoen drie Schott Throught the Heart, waarin gastster Laurie Metcalf, moeder van Winslow ‘Winn’ Schott haar debuut maakt. De Supergirl promo kan je hierboven bekijken.

Het duurt nog maar een paar weken voordat Supergirl terugkeert met gloednieuwe afleveringen. De show moest ruimte geven aan Legends of Tomorrow om hun resterende afleveringen uit te zenden, terwijl Supergirl midden in het seizoen een ongewone onderbreking van negen weken had. Begrijpelijk dat veel fans niet tevreden waren over deze beslissing maar het wachten is bijna voorbij.De promo van slechts twintig seconden speelt zich af op de begrafenis van Winslow Schott (Henry Czerny), waar Kara en haar groep verbaasd zijn nadat de doodskist van de schurk plotseling explodeert. Het wordt duidelijk dat Toyman, ondanks zijn dood, nog steeds een paar trucjes over heeft, waardoor Team Supergirl waakzamer wordt. Verschillende bommen worden ontdekt die in vliegend apenspeelgoed waren gestopt. Uiteindelijk blijkt dat Winns moeder degene was achter de dodelijke trucjes. Net voordat de teaser eindigt, zit Kara gevangen in wat lijkt op een glazen capsule. Ze lijkt hierdoor net een verpakte Barbiepop. Het fragment eindigt met de griezelige woorden: “Dat is een gevaarlijk stuk speelgoed.”

Het is nog onbekend wat de ‘end game’ van mevrouw Schott is, maar ze heeft zeker dezelfde neigingen als haar overleden echtgenoot. Gelukkig had Winn geen van zijn ouders neigingen geërfd. Na Toymans ontsnapping uit de gevangenis, haast hij zich om zijn zoon te overtuigen om zich bij zijn team aan te sluiten, wat Winn duidelijk afwijst. Het is nog onduidelijk wat zijn moeder probeert te bereiken, maar het lijkt erop dat ze er behoorlijk op gebrand is om Kara te ‘martelen’.

Geschreven door: Angelique Wilms
Beeld: The CW


© Alles over Series

Lees ook