Prijsvraag: Win 1994 op DVD

Italiaanse serie 1994

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Italiaanse serie 1994. Wij mogen namelijk van Lumière twee DVD’s weggeven van deze meeslepende serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met daarin de reden dat je deze serie graag zou willen winnen plus je adresgegevens. Zet in het onderwerp dat het gaat om de ‘Italiaanse serie 1994 prijsvraag’.

De Italiaanse serie 1994 begint na de val van de regering, en daarmee van de Eerste Republiek waarmee Italië in 1994 voorgoed verandert. Spindokter Leo is zich daarvan terdege bewust. Hij heeft alles gegeven om Berlusconi premier te maken. Hij weet dat het niet eenvoudig is om macht te verkrijgen, maar vrijwel onmogelijk om die te behouden. Voor populist Pietro is het al net zo ondoenlijk om te veranderen.Italiaanse serie 1994

Zelfs nu hij een kantoor heeft bij de premier in Rome komt hij niet los van zijn oude slechte gewoontes. Zoals hij ook de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden niet kan vergeten. Veronica, de voormalige tv-ster die nu als politica in het parlement zit, moet beslissen wie de man in haar leven wordt. Ze wil niet langer het mooie speeltje van een sterke man zijn. Ze verlangt ernaar zelf de touwtjes in handen te hebben. In 1994 verandert alles en niets: er verrijst een nieuwe republiek.

De prijsvraag rond de Italiaanse serie 1994 loopt tot en met 13 december en is in samenwerking met lumiereseries.com.


© Alles over Series

Lees ook