Prijsvraag: Win de serie Prodigal Son op DVD

serie Prodigal Son

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de serie Prodigal Son. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van het eerste seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Prodigal Son prijsvraag.

serie Prodigal SonCrimineel psycholoog Malcom Bright is de zoon van de beruchte seriemoordenaar ‘De Chirurg’. Bright helpt de NYPD door in de geest te kruipen van moordenaars. Rechercheur JT Tarmel vraagt zich alleen af of Bright zelf geen psychopaat is. Bij de jacht op deze gevaarlijke criminelen heeft Bright vreemd genoeg het meeste aan zijn moordlustige, maar liefhebbende vader.

De Prodigal Son prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 23 december.

 


© Alles over Series

Lees ook