Trailer: ‘Mr. Robot’ seizoen 4

vierde seizoen van Mr. Robot

Ben je een fan van de serie Mr. Robot? Dan is er goed nieuws! USA Network heeft vandaag een nieuwe trailer voor het vierde seizoen van Mr. Robot onthuld en bekend gemaakt dat de eerste aflevering op 6 oktober aanstaande zal worden uitgezonden. De trailer kun je natuurlijk hieronder bekijken.

Dit vierde seizoen van Mr. Robot zal ook het laatste zijn en bestaan uit 13 afleveringen.In Mr. Robot volgen we Elliot Alderson (gespeeld door Rami Malek). Hij werkt overdag bij een internetsecuritybedrijf, maar gebruikt zijn kennis in de nacht als hacker. Hij gebruikt zijn computerkennis om zijn medemens te hacken en te beschermen tegen bedreigingen. Op een dag wordt hij gerekruteerd door een onbekende man die ‘Mr. Robot’ op zijn jasje heeft staan.

Mr. Robot vraagt Elliot om lid te worden van een hackerteam die als naam de “fsociety” heeft. Het doel van de missie van dit hackerteam is om het bedrijf te vernietigen, dat het internetsecuritybedrijf waar hij bij werkt juist beveiligt.

 

 

 


© Alles over Series

Lees ook