Lily Collins schittert in trailer van Emily in Paris

romcom series op Netflix

Was je altijd fan van Sex & the City? Dan mag je Emily in Paris niet overslaan! Deze is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Darren Star, die eerder Sex & The City en Younger maakte. Bekijk hieronder de trailer!

Lily Collins schittert als Emily, een ambitieuze jonge marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt. Daar wordt ze verantwoordelijk voor het vernieuwen van de social media strategie. Emily’s nieuwe leven in Parijs zit vol met avonturen en verrassende uitdagingen terwijl ze probeert haar Franse collega’s voor zich te winnen en vrienden te maken. En dan raakt ze ook nog verwikkeld in een aantal nieuwe romances.Emily gaat al die nieuwe avonturen aan in fantastische outfits dankzij kostuumdesigner Patrica Field, die de styling doet voor de serie. Zij werkt al heel lang met Star samen en was verantwoordelijk voor de looks van de personages van Sex & the City. Dat belooft dus ook wat voor het oog!

Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen van Emily in Paris die elk een halfuur duren. Deze zijn vanaf 2 oktober op Netflix te zien.


© Alles over Series

Lees ook