Prijsvraag: Win The 100 seizoen 7 op DVD

The 100 seizoen 7

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond The 100 seizoen 7. Wij mogen namelijk 2x een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de The 100 seizoen 7 prijsvraag.

 De spannende post-apocalyptische dramaserie The 100 volgt 100 jongeren die vanuit het ruimtestation de ‘Ark’ naar de door een nucleaire oorlog verwoeste aarde worden gestuurd. Eenmaal daar ontstaan er onenigheden binnen de groep.

The 100 seizoen 7

In het zevende en laatste seizoen van The 100 proberen Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum te herbouwen. Ondertussen komen ze oog in oog te staan met een nieuw, mysterieus gevaar en moeten ze wederom een dreigende oorlog trotseren. Lukt het de helden om in deze razend spannende ontknoping eindelijk het leven op te bouwen waar ze zo lang en vastbesloten voor gevochten hebben.

Deze prijsvraag rond The 100 seizoen 7 loopt tot en met 18 mei 2021 is in samenwerking met Warner Home Video.


© Alles over Series

Lees ook