Tweede hoofdrolspeler voor ‘True Detective 3’

True Detective 3

Na het tweede seizoen leek het even de vraag of er wel een derde seizoen True Detective zou komen. Maar gelukkig lijkt True Detective 3 back on track. Nadat eerder werd aangekondigd dat Mahershala Ali hierin te zien zou zijn, is nu ook bevestigd dat Carmen Ejogo een hoofdrol zal spelen.
Ejogo is vooral bekend van films als Selma en Fantastic Beasts and Where to Find Them en speelt de rol van Bria Jones in het tweede seizoen van The Girlfriend Experience. Ejogo speelt in True Detective de rol van Amelia Reardon. Zij is een lerares en heeft een connectie met de verdwijning van twee kinderen in 1980. Maar hoe ze hiermee te maken heeft, wordt nog niet verteld volgens EW. Ali speelt een agent uit Arkansas genaamd Wayne Hays.

Het nieuwe seizoen van True Detective zal een macaber verhaal vertellen en speelt zicht af in het hart van de Ozarks. De serie zal zich afspelen over drie verschillende tijdsperiodes. Het eerste seizoen van True Detective gebruikte ook een vertelstructuur van verschillende tijdsperiodes dus dat is in ieder geval iets leuks dat terugkomt. Bedenker Nic Pizzolatto is weer van de partij en regisseert de serie samen met Jeremy Saulnier.

Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend.
© Alles over Series

Lees ook