Hilary Duff bevestigt: Lizzie McGuire roboot gecanceld

Lizzie McGuire

This is NOT what dreams are made of..  In een recente Instagram post laat Lizzie McGuire ster Hilary Duff weten dat er geen reboot meer op de planning staat van de populaire serie.

De reboot van de Disney+ serie Lizzie McGuire is officieel van de baan, dat bevestigd de tienerster Duff via haar Instagram. Duff werd beroemd als tiener Lizzie in de Disney Channel-serie van 2001 tot 2004 en vorig jaar brak het nieuws dat ze zou terugkeren naar de rol in een reboot bij Disney+. Fans waren enthousiast over het nieuws, vooral omdat verschillende originele sterren ook zouden terugkeren.Duff zou vergezeld worden door haar voormalige tv-familie Jake Thomas, Hallie Todd en Robert Carradine, evenals Gordo, Lizzie’s grote liefde gespeeld door Adam Lamberg. De productie van de reboot begon eind 2019, maar lijkt dus helaas tot een einde te zijn gekomen.

Duff liet in haar social media post weten hoeveel het personage voor haar betekend heeft, voordat ze liet weten dat ondanks alle inspanningen de reboot niet kon slagen. Ze lijkt daarmee te bevestigen dat de productie vastloopt bij het schrijven van het vervolgverhaal voor Lizzie, waarbij Duff zich meer wil verdiepen in een volwassen versie. Eerder liet de actrice al weten meer te zien in een samenwerking met streamingdienst Hulu, omdat dit meer zou passen bij een volwassen serie.

Geschreven door: Melvin Merkenij


© Alles over Series

Lees ook