Eerste trailer van ‘Westworld’ seizoen 2

https://youtu.be/qUmfriZoMw0

Westworld seizoen 2 zal in april van dit jaar van start gaan op HBO. De releasedatum van de serie werd bekend gemaakt in een trailer die tijdens de Superbowl reclames werd vertoond. De serie zal op 22 april van dit jaar weer van start gaan bij HBO.

Het eerste seizoen sloot op schokkende wijze af, maar Westworld seizoen 2 zal als verhaal niet direct daarna doorgaan. Een aantal van de personages uit seizoen 1 keren wel terug zoals Evan Rachel Wood als Dolores Abernathy, Jeffrey Wright als Bernard Lowe en Ed Harris als de Man in Black.Maar er worden ook een paar nieuwe personages toegevoegd aan het ensemble. Zo zal seizoen 2 een Nederlands tintje krijgen met de komst van het personage Grace, gespeeld door de Nederlandse actrice Katja Herbers. Grace is een bezoeker van het park. Voor Herbers is het niet de eerste internationale rol. Hiervoor was ze te zien in The Leftovers.Verder zijn Neil Jackson, Jonathan Tucker (van American Gods), Gustaf Skarsgård (die we kennen van Vikings) en Fares Fares aan de cast toegevoegd.

Voor wie de serie nog niet volgt; deze speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden. Deze worden “Hosts” genoemd. De bezoekers betalen een hele hoop geld en de “Hosts” moeten in hun wensen tegemoet komen. De bezoekers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent ongeveer tweeduizend verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijn hebben.


© Alles over Series

Lees ook