Deze week op Videoland – 5 tot 12 maart

op Videoland

Hoe reageert Kiera op het verraad van Alec? Deze week start op Videoland het derde seizoen van The Continuum waarin antwoord wordt gegeven op de cliffhanger van seizoen 2. Ook start er met The Catch een nieuwe serie waarin een Amerikaanse privédetective haar bedriegende verloofde in het nauw wil drijven.

The Catch seizoen 1 en 2
Vanaf: maandag 5 maart
The Catch is een nieuwe serie van productiemaatschappij Shondaland van Shonda Rimes en deze week dus nieuw op Videoland. In twee seizoenen van ieder tien afleveringen kruipt Mireille Enos in de huid van de gerenommeerde privédetective Alice Vaughan, met als haar standplaats niet minder dan LA. Vaughan komt erachter dat haar verloofde, Peter Krause, haar oplicht en al snel blijkt dat werk en privé moeilijk valt te scheiden. De detective kent een ijzersterke doorzettingsvermogen en gaat door muren als het moet om wraak te nemen op haar verloofde.Continuum seizoen 3
Vanaf: vrijdag 9 maart
Kennen jullie hem nog? De serie waarin een groep rebellen in het jaar 2077 de doodstraf willen ontlopen en terugreizen naar het jaar 2012. In het derde seizoen van de Canadese sciencefictionserie wordt dan eindelijk antwoord gegeven op de cliffhanger waarmee seizoen twee eindigt, namelijk het verraad van Alec aan Kiera. Hij verdween met de tijdmachine waarmee Kiera terug naar huis had willen gaan. Deze actie dwingt haar om een verbond aan te gaan met haar oude rivaal en uiteindelijk blijkt Alec een veel grotere rol te spelen. In het derde seizoen is in dertien afleveringen te zien hoe de rebellen omgaan met hun levensbepalende keuzes.

Zin in iets anders of kan je maar niet genoeg krijgen van al die spannende series die Videoland online gooit? Hieronder nog een paar toppers die recentelijk geplaatst zijn zodat je weer vooruit kunt!

Future Man seizoen 1
Sinds 1 maart
In Future Man krijgt conciërge Josh Hutcherson de taak om de mensheid te redden vanuit de toekomst. De titel van de serie slaat terug op het personage dat Hutcherson speelt in de game The Biotic Wars. De conciërge redt het als enige ter wereld om het spel uit te spelen en wordt hiermee benoemd tot ‘the savior’. Na de euforie van zijn overwinning blijkt wat deze titel echt betekent. Hij is verkozen als dé persoon om de mensheid in de toekomst (2162) te redden van een dodelijke invasie. Wat volgt is een grappig en klungelig begin van Hutcherson als superheld. De trailer van Future Man laat zien hoe de producer van de actieserie goed gebruik heeft maakt van humor.

Nieuwe Buren seizoen 3
Sinds 2 maart
Alles lijkt goed te zijn gekomen na het einde van seizoen twee Nieuwe Buren. Eva en Peter pakken hun leven samen weer op nu ze een gezinnetje vormen met hun geadopteerde dochtertje Roos. Echter schijnen de nieuwe buren Milo en Anouk meer te weten over de biologische ouders van hun baby. Ook hun dochter Fay brengt onrust naar boven in de wijk. Zij vindt het leven er maar burgerlijk en gaat op onderzoek uit. Al snel komt Fay, gespeelt door Abbey Hoes (bekent van jeugdseries maar ook Van God Los en Tirza), erachter dat niet alles er zo saai is als het lijkt.

Geschreven door: Rick van de Lustgraaf
Beeld: ABC


© Alles over Series

Lees ook