Nieuwe teaser en poster van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 2

Fans van de serie The Handmaid’s Tale kunnen niet wachten op het komende seizoen en de premièredatum daarvan komt steeds dichterbij. Op 25 april start de serie op Hulu, waarna het vast niet lang zal duren voor de The Handmaid’s Tale op Videoland te zien zal zijn (waar nu seizoen 1 ook op te zien is). We krijgen in ieder geval al steeds meer te zien van het volgende seizoen. Laatst waren er al nieuwe beelden en een eerste teaser. Nu heeft Hulu weer een nieuwe teaser uitgebracht, die je hierboven kunt bekijken en een poster onthuld.

De dag van de onthulling had niet beter gekozen kunnen worden, want dit viel samen met internationale vrouwendag. In de teaser krijgen we te zien wat de vrouwen in de serie allemaal wel niet te verduren hebben gekregen als handmaids, maar de teaser eindigt krachtig. Een met bloed besmeurde Offred/June (Elisabeth Moss) zegt dan: “Seriously? What the actual fu—“. De nieuwe poster kan je hierboven bekijken. Het nieuwe seizoen zal interessant zijn om meerdere redenen. Zo heeft het eerste seizoen allemaal prijzen gewonnen en was het van een dusdanige hoge kwaliteit dat de verwachtingen hooggespannen zijn voor het vervolg. Zullen zij het kunnen waarmaken? Praise be!

Verder was het eerste seizoen gebaseerd op het boek van Margaret Atwood. Maar nu gaat de serie zelfstandig verder. Dus alles ligt open qua verhaallijnen en het zal interessant zijn om te zien welke kant het opgaat.

Ben je benieuwd naar de serie maar nog niet begonnen? Kijk dan alle afleveringen van het eerste seizoen van The Handmaid’s Tale op Videoland.

Beeld: George Kraychyk/Hulu en Hulu


© Alles over Series

Lees ook