Trailer van ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 2

https://youtu.be/xxQhWrAcQnE

Er blijft maar nieuws binnenkomen rond The Handmaid’s Tale want na de eerste beelden, is nu ook de eerste volledige trailer van The Handmaid’s Tale vrijgegeven. Deze kan je hierboven bekijken.

SPOILERS!

De serie speelt zich af in de nabije toekomst in Gilead (het voormalige Amerika) dat een totalitaire samenleving vormt waar vrouwen geen rechten meer hebben. June is een van de zeldzame nog vruchtbare vrouwen. Ze wordt tot seksuele dienstbaarheid gedwongen, in een laatste wanhopige poging om de wereld te voorzien van mensen. Ondertussen heeft ze echter maar een doel voor ogen; overleven en de dochter die van haar werd afgenomen weer terugvinden.

De Emmy en Golden Globe- winnende dramaserie keert terug met een tweede seizoen met als hoofdlijn de zwangerschap van Offred en haar voortdurende pogingen om haar toekomstige kind vrij te waren van de dystopische gruwelen van Gilead. “Gilead is within you” is een van de favoriete uitspraken van Aunt Lydia. In het tweede seizoen zullen Offred en alle personages vechten of ten onder gaan aan deze duistere waarheid.

De serie zal vanaf 25 april te zien zijn bij Hulu. Ander nieuws rond de serie is dat Alexis Bledel terug zal zijn als Emily en een grotere rol zal gaan spelen. Er zijn ook een paar nieuwe acteurs gecast.Een ding is zeker; het eerste seizoen Van The Handmaid’s Tale eindigde op een high en smaakte naar meer. Niet voor niets won het drie Golden Globes waaronder die voor beste dramaserie. Voor wie de serie nog niet heeft gezien: het eerste seizoen is sinds kort te zien op Videoland.


© Alles over Series

Lees ook