Nieuwe beelden van ‘The Handmaid’s Tale’ tonen andere kostuums

seizoen 2 van The Handmaid's Tale

Het eerste seizoen van The Handmaid’s Tale was een groot succes en smaakte naar meer. Maar seizoen 2 van The Handmaid’s Tale laat niet al te lang meer op zich wachten en nu zijn de eerste beelden vrijgegeven, waarop ook te zien is dat er nieuwe kostuums zullen gaan komen, zoals je hieronder kunt zien.

The Handmaid's TaleEntertainment Weekly deelde als eerste deze en de andere foto’s van seizoen 2 van The Handmaid’s Tale die je hier ziet, waarvan niet al te veel af te leiden valt qua invalshoek van de verhaallijnen. Het beeld met de nieuwe zwarte gewaden zou gaan om de begrafenis van een Handmaid. Maar welke weten we natuurlijk niet. En gezien hoe de verhaallijnen in seizoen 1 explosief eindigden, kan het eigenlijk elk van de geïntroduceerde personages zijn die het loodje legt.

We zien op de foto’s een bloederige June maar kunnen niet afleiden of ze zelf is toegetakeld, of iemand anders zijn of haar bloed op zich heeft.

 

Het laatste beeld is dit radioactieve stuk uitgestrekte land.Ander nieuws rond de serie is dat Alexis Bledel terug zal zijn als Emily en een grotere rol zal gaan spelen. Sydney Sweeney is gecast als 15- jarige die de eerste nieuwe generatie vormt die in Gilead opgroeit en gelooft in dit regime (lees: is gehersenspoeld). Ook weten we dat het tweede seizoen 25 april uit zal komen.

Wie nog niet bij is: het eerste seizoen is nu te zien op Videoland!

Beeld: Hulu/Take 5, Entertainment Weekly


© Alles over Series

Lees ook