Prijsvraag: Win een geweldig Chicago series DVD pakket

Alles over Series heeft nu een geweldige prijsvraag rond de Chicago series! Wij mogen namelijk drie pakketten weggeven met daarin Chicago Fire seizoen 8,
Chicago P.D. seizoen 7 en Chicago Med seizoen 5. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen. Je kunt ook een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries met daarin je adresgegevens. Vermeld wel in het onderwerp dat het gaat om de Chicago series prijsvraag.

Chicago Fire seizoen 8



Chicago series

Nu Captain Casey de leiding heeft over de brandweer en luitenant Severide de leiding heeft over het reddingsteam, staat de familie van Station 51 voor gevaarlijke nieuwe uitdagingen in seizoen 8 van deze vurige Dick Wolf-dramaserie. In de laatste aflevering van seizoen 7 worden onze helden ingeschakeld om arbeiders te redden die vastzitten in een brandende matrassenfabriek. Zullen de dapperste brandweerlieden van Chicago, met een ketel die op het punt staat te exploderen, het veilig redden voordat de hele buurt afbrokkelt?

Chicago P.D. seizoen 7

Chicago series

Onder leiding van sergeant Hank Voight zet de elite-eenheid haar strijd voort om de gevaarlijkste criminelen van de stad neer te halen. Maar hoe ver is de brigade bereid om gerechtigheid te zoeken en haar volk te beschermen? De zaken gaan echt sneller als Ruzek wordt gearresteerd wegens wangedrag en obstructie en Voight wordt verdacht van de moord op de corrupte commissaris en de toekomstige burgemeester Kelton.

Chicago Med seizoen 5

Chicago series

De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vijfde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. Werk, leven en relaties komen samen in het leven van de getalenteerde artsen en verpleegkundigen van de drukste spoedeisende hulpafdeling van Chicago, onder intensief belastingonderzoek. Zullen ze de koers kunnen blijven volgen terwijl ze hun patiënten de kwaliteitszorg en het medeleven blijven geven die ze verdienen? De nieuwkomer, Dr. Crockett Marcel, is een multi-getalenteerde chirurg die zich niet altijd aan de ziekenhuisregels houdt.

Deze prijsvraag loopt tot en met 15 november en is in samenwerking met Universal Pictures – Paramount Pictures


© Alles over Series

Lees ook