Prijsvraag: Win de boxset van Chicago Fire seizoen 1-9

Chicago Fire 9

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de boxset van Chicago Fire seizoen 1-9. Wij mogen namelijk een boxset hiervan weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de de boxset van Chicago Fire seizoen 1-9 prijsvraag.

Weinig banen zijn zo stressvol, gevaarlijk en opwindend als die van de brandweerlieden, reddingswerkers en paramedici van Chicago Firehouse 51. Dit zijn de moedige mannen en vrouwen die zich zonder vrees in het gevaar storten wanneer de rest de andere kant oprent. Soms zijn de verantwoordelijkheid en prestatiedruk zo verpletterend dat de onderlinge spanningen hoog oplopen en hun persoonlijke tol eisen. Maar ondanks alle grote ego’s en kleine ergernissen blijven ze paraat om, als de nood het hoogst is, letterlijk en figuurlijk voor elkaar door het vuur te gaan. Chicago Fire is een van de Chicago series van Dick Wolf. Lees hier ons interview met hem.boxset van Chicago Fire

De prijsvraag rond de boxset van Chicago Fire seizoen 1-9 loopt tot en met 15 november 2021 is in samenwerking met Universal Pictures.


© Alles over Series

Lees ook