‘Nashville’ krijgt toch vijfde seizoen

Nashville

Nashville wordt door ABC niet verlengd met een vijfde seizoen. Maar dat komt er toch!  Zender CMT maakte bekend deze Amerikaanse muzikale televisieserie uit te gaan zenden.

Volgens Deadline zal het nieuwe seizoen uit 22 afleveringen bestaan. Wie erin te zien zullen zijn, is niet bekend. Het budget wordt namelijk waarschijnlijk wel een stukje minder. Hierdoor zullen sommige acteurs waarschijnlijk kleinere rollen krijgen dan in seizoen 1 tot en met 4.

De titel Nashville verwijst uiteraard naar het Mekka voor de country muziek in Amerika. De serie draaide om twee zangeressen Rayna Jaymes en Juliette Barnes. Zij moeten met elkaar op toernee, omdat ze allebei solo geen volle zalen trekken. Beiden hebben een turbulent liefdesleven vol ups, downs en intriges. Verder heb je ook nog verhaallijnen rond de man van Rayna die de politieke arena betreedt en de vader van Rayna. Hij is een rijke man, die gewend is dat hij iedereen kan kopen. Over de loop van de tijd komen er ook rond hem meer geheimen uit. Verder volg je de opkomst van singer/songwriter Scarlett en haar roerige liefdesleven.De hoofdrollen worden gespeeld door Connie Britton en Hayden Panettiere. Michiel Huisman was van 2012 tot 2014 te zien in de serie als muziekproducent, die Rayna een nieuwe sound bezorgt.


© Alles over Series

Lees ook