Prijsvraag: Win de DVD boxset seizoen 1 en 2 van Big Little Lies

seizoen 1 en 2 van Big Little Lies

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de geweldige serie Big Little Lies. Wij mogen namelijk twee boxsets met seizoen 1 en 2 van Big Little Lies weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Big Little LiesBig Little Lies speelt zich af in het ogenschijnlijk idyllische Monterey in Californië. Maar achter de perfecte façade is er van alles aan de hand. Iedereen heeft geheimen die ze koste wat het kost willen verbergen omdat te pijnlijk is om met de buitenwereld te delen. Maar deze geheimen bewaren, heeft grote gevolgen voor iedereen.

Het eerste seizoen van de HBO® hitserie Big Little Lies, met in de hoofdrollen Oscarwinnaressen Reese Witherspoon en Nicole Kidman, was al geweldig. Maar in seizoen 2 is ook Meryl Streep van de partij. Daarin speelt het bewaren van geheimen opnieuw een grote rol maar dan op een andere manier.

Naast Kidman en Witherspoon schitteren ook Shailene Woodley, Laura Dern en Zoe Kravitz in beide seizoenen. Kijk hieronder de trailer van seizoen 1.

Deze prijsvraag loopt tot en met 18 februari 2020 en is in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment. Seizoen 2 van Big Little Lies en de boxset met seizoen 1 en 2 van Big Little Lies zijn nu beschikbaar op DVD.


© Alles over Series

Lees ook