Little Fires Everywhere komt in mei op Prime

Prime Video series

Little Fires Everywhere met Reese Witherspoon en Kerry Washington zal in mei worden toegevoegd aan het Prime Video aanbod. Deze serie is een echte aanrader voor fans van Big Little Lies. Bekijk hieronder de trailer.Gebaseerd op de bestseller van Celeste Ng in 2017, volgt Little Fires Everywhere de bijna picture perfect Richardson familie en de manier waarop hun leven verweven raakt met een moeder en dochter die in dezelfde plaats komen wonen. Het verhaal vertelt over de druk van geheimen, de aard van kunst en identiteit en de oerkracht van het moederschap. Het verhaal begint met een brand in het huis van de Richardsons. Over de loop van de afleveringen kom je erachter wat er in de weken voor de brand allemaal gebeurde, en ontrafel je dus wie de dader zou kunnen zijn geweest. Daarin lijkt het dus best veel op Big Little Lies, eveneens een boekverfilming met Reese Witherspoon als producent en in een van de hoofdrollen.

“Reese Witherspoon en Kerry Washington waren de drijven de kracht achter Little Fires Everywhere, zowel als getalenteerde producenten met hun productiebedrijven Hello Sunshine en Simpson Street, als geweldige acteurs,” zei Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios. “Samen met Liz Tigelaar hebben ze het soort opwindende, exclusieve tv-content gecreëerd waar onze klanten dol op zijn, waardoor het de perfecte titel is voor Prime Video-kijkers over de hele wereld. Er wordt enthousiast op de serie gereageerd door de fans van de bestseller roman, dus we zijn blij om het de serie beschikbaar te stellen voor Prime leden.”

De serie zal vanaf 22 mei te zien zijn.


© Alles over Series

Lees ook