Prijsvraag: Win The Undoing op DVD of Blu-ray

serie The Undoing

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de serie The Undoing. Wij mogen namelijk een DVD en Blu-ray weggeven van deze geweldige miniserie. Wil je weten hoe je kans maakt op deze prijs? Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Grace en Jonathan Fraser leiden het leven waarvan ze altijd al gedroomd hebben: succes, erkenning en een zoon op een dure privéschool in Manhattan. Maar ineens komt alles op losse schroeven te staan. Een gewelddadige dood. Een verdwenen echtgenoot. Onvoorstelbare onthullingen. Nicole Kidman en Hugh Grant spelen de hoofdrollen in deze meeslepende HBO® limited series van schrijver David E. Kelley (‘Big Little Lies‘) en regisseur Susanne Bier (‘Bird Box‘ en ‘The Night Manager‘).serie The Undoing

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 7 april 2021.


© Alles over Series

Lees ook