De nieuwe series op Ziggo in oktober

The Undoing

In oktober komen er op Ziggo weer een hoop nieuwe mooie series bij. Lees hier welke aan het aanbod van Ziggo in oktober worden toegevoegd.

The Undoing
Vanaf 26 oktober
De mini-serie The Undoing met Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland volgt het ogenschijnlijk perfecte leven van Grace (Kidman) en Jonathan Fraser (Grant). Hieraan komt echter abrupt een dramatisch einde met als gevolg dat Grace een nieuw bestaan moet opbouwen voor haar kind en zichzelf.

Warrior
Vanaf 5 oktober
Op 5 oktober start het tweede seizoen van het HBO-misdaaddrama Warrior, dat zich afspeelt tijdens de brute Tong Wars van Chinatown in San Francisco aan het einde van de 19e eeuw. De serie volgt Ah Sahm (Andrew Koji), een vechtsport-wonderkind. Na de rampzalige confrontatie van vorig seizoen, is Ah Sahm terug bij de Hop Wei en vastbesloten om wraak te nemen op Long Zii’s nieuwe leider, zijn zus Mai Ling (Dianne Doan).Agents of Chaos
Vanaf 5 en 6 oktober
De tweedelige HBO-documentaire Agents of Chaos over Russische inmenging bij de Amerikaansse verkiezingen van 2016, geeft met nooit eerder vertoonde beelden een inkijk in de Russische trollenboerderijen en het Russische deep web. De documentaire laat ook zien dat de ‘agents of chaos’ niet alleen Russen waren, maar ook prominente Amerikanen. Bekijk hieronder de trailer.

Aruanas
Vanaf 8 oktober

In de nieuwe Braziliaanse serie Aruanas vanaf 8 oktober, volgen we drie idealistische vrouwen die Aruana oprichten, een NGO die onderzoek doet naar de activiteiten van een mijnbouwbedrijf in het Amazonewoud. Terwijl deze activisten een gevaarlijk web van misdaden en geheimen ontrafelen, moeten ze ook hun eigen persoonlijke drama’s aanpakken.

PEN15
Vanaf 20 oktober

Het tweede seizoen van de voor een Emmy Award-genomineerde serie PEN15 volgt op 20 oktober. In deze hilarische komedie spelen Maya Erskine en Anna Konkle zichzelf als 13-jarige buitenbeentjes op een middelbare school. Omringd door echte 13-jarigen komen ze erachter dat de beste dag van je leven in een oogwenk de ergste kan worden.

Beeld: Ziggo Series & Movies


© Alles over Series

Lees ook