Vrouwelijke cast keert geheel terug in ‘Big Little Lies’

Big Little Lies seizoen 2

Big Little Lies seizoen 2 gaat er een paar grote namen bij krijgen zoals Meryl Streep, maar dat betekent niet dat HBO andere castleden vaarwel zegt. Alle vrouwelijke hoofdrollen uit seizoen 1 zullen ook in het tweede seizoen voorkomen.

Eerder was al bekend dat Reese Witherspoon en Nicole Kidman terug zouden keren in de serie, maar nu maakte HBO ook bekend dat ze hebben bijgetekend met Laura Dern, Shailene Woodley en Zoë Kravitz.

Streep zal in het nieuwe seizoen de moeder gaan spelen van Perry, gespeeld door Alexander Skarsgård. Streep speelde al eerder met Nicole Kidman samen in The Hours en Kidman gaf aan dolblij te zijn met de casting van de actrice in de rol van haar schoonmoeder. “De rol is speciaal voor haar geschreven dus we wilden haar echt graag daarvoor hebben,” vertelde Kidman aan ET.David E. Kelley zal opnieuw alle afleveringen schrijven. Dat worden er in het totaal zeven. Wat wel verandert is de regisseur. Seizoen 1 was geheel door Jean-Marc Vallée geregisseerd, voor het tweede seizoen zal dat Andrea Arnold worden, die de film American Honey maakte.

Big Little Lies seizoen 2 zal dit jaar beginnen met filmen. Waarschijnlijk zal het in 2019 te zien zijn.


© Alles over Series

Lees ook