Trailer en releasedatum House of Cards seizoen 6

Op 2 november is het zo ver, het nieuwe en tevens laatste seizoen van House of Cards. Natuurlijk enorm balen voor de fans dat de serie ten einde loopt, maar als we de teaser mogen geloven wordt het zesde en laatste seizoen een echte knaller. Bekijk hierboven alvast de trailer van House of Cards seizoen 6.

In de afgelopen seizoenen toonde Claire Underwood al meer en meer aan een geschikte presidentskandidaat te zijn en het vijfde seizoen eindigde in mei 2017 met de dreigende woorden tegen Frank Underwood: “My turn”.Claire Underwood is dus als we met het nieuwe seizoen beginnen de President van de Verenigde Staten, en wat voor een. Als een echte badass President sluit ze het laatste hoofdstuk van de baanbrekende serie af. Nadat Kevin Spacey, een van de hoofdrolspelers, werd beschuldigd van seksueel misbruik was het einde verhaal voor zijn personage Frank Underwood. In seizoen 5 zagen we dan ook zijn aftreden en hoe zijn levenspartner en tevens vicepresident wordt beëdigd. Naast Robin Wright zijn Diane Lane, Greg Kinnear en Cody Fern te zien dit seizoen.

Markeer 2 november vast in je agenda en houd die dag vrij voor House of Cards seizoen 6 op Netflix.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook