‘House of Cards’ is back met nieuwe trailer

Goed nieuws voor alle fans van House of Cards. Netflix heeft net de eerste trailer van House of Cards seizoen zes online geplaatst. Voor iedereen die niet kan wachten, is hierboven alvast iets van het nieuwe seizoen in de trailer te zien.

Als de acht afleveringen van seizoen zes dit najaar online staan betekent dat het einde van de serie die Netflix groot maakte. Voor House of Cards was Netflix simpelweg een online videotheek, na House of Cards was Netflix een van de grote spelers in medialand en Hollywood. Het lijkt dan ook bijna toepasselijk dat een internationaal incident dat begon in Hollywood, de serie de das omdoet.

Vorig jaar werd namelijk bekend dat hoofdrolspeler Kevin Spacey een van velen was in Hollywood, die het moeilijk vond om zijn handen thuis te houden. De biecht van Star Trek Discovery acteur Anthony Rapp, dat hij op 14-jarige leeftijd was aangerand door Spacey, was voor de producenten van de serie reden genoeg om hun steracteur te ontslaan.Seizoen zes van House of Cards zal dus helemaal draaien om Claire Underwood. Het personage gespeeld door Robin Wright trad naarmate de serie vorderde steeds meer op de voorgrond. En heeft zoals te zien is in de trailer definitief de troon overgenomen van haar man.

Voor fans van de serie is er echter geen reden tot rouw als de aftiteling van de laatste aflevering op het scherm verschijnt. Er zijn namelijk plannen voor meerdere spin-offs rondom House of Cards. Een van de spin- offs die momenteel in ontwikkeling is draait om Doug Stamper, de Chief of Staf van Frank Underwood. Welke spin-off daadwerkelijk een serie zal worden, is nog niet bekend.

Geschreven door: Max van der Heijden
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook