Opnames seizoen 6 ‘House Of Cards’ langer uitgesteld

House of Cards

Slecht nieuws voor de fans van House of Cards. De opnames van de serie zijn opnieuw uitgesteld. De cast en crew kregen vanuit Media Rights Capital, de producent van de serie, afgelopen weekend bericht waarin ze werd verteld dat ze nog langer thuis kunnen blijven. In ieder geval tot 8 december…

Zoals bekend werd er, nadat het nieuws naar buiten kwam dat Kevin Spacey beschuldigd werd van ongewenste intimiteit, aangekondigd dat het zesde seizoen van House of Cards het laatste gaat worden. Netflix nam eerder deze maand al zware maatregelen door Kevin Spacey uit de serie te schrijven. Dat het nou net de hoofdrolspeler van de serie is, maakt het enorm lastig voor de schrijvers. Want hoe schrijf je iemand als Frank Underwood op een goede manier uit de serie, zonder dat daarmee de kijkers het ook voor gezien houden? Voor Netflix extra zuur, omdat deze serie een van hun best lopende pareltjes is. Ze zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat ze het op zo een manier weten te doen, dat de fans blijven kijken.

De opnames van het nieuwe seizoen House Of Cards waren al in volle gang, maar zijn meteen gestaakt na het horen van de negatieve berichten. En nu worden de opnames weer niet hervat zo bleek uit een bericht aan de cast en de crew. Het bericht sloot af met de mooie woorden van Pauline Micelli (senior vice-president MRC): ‘’De laatste twee maanden zijn bijzonder zwaar voor ons allemaal geweest. Dit hadden we niet kunnen voorzien, maar deze productie is groter dan één persoon en we hadden niet trotser kunnen zijn op het loyale team waarmee we werken.’’Aangezien Pauline Micelli zegt dat dat de productie groter is dan één persoon en de cast daarnaast gewoon doorbetaald krijgt tot 8 december, kunnen we ervan uitgaan dat het nieuwe seizoen er wel gewoon gaat komen. Laat je dus niet afschrikken door de doemdingen die je leest op de social media.

Hieronder het volledige bericht aan de medewerkers van de serie:

Dear Cast and Crew,

As we move into the holidays, we want to express our appreciation for all of the meaningful messages of support we have received from you and want to update all of our loyal cast and crew on our progress and where things currently stand.

We continue to work with Netflix with the hope of resuming production soon. As we continue these discussions, we have determined together that the crew will be paid for an additional two week hiatus – beginning on November 27th and continuing through December 8th.

In addition to the writers, there will be a small contingency of office/accounting staff who will remain in the production office on a continuous basis. Our hope is that the entire crew will be able to reconvene when production resumes, but we want you to know that we will certainly understand if crew members need to find other work in the interim, which will prevent them from re-joining us. We sincerely appreciate all you have done.

Cast and other union members who are not actively working will be paid in accordance with applicable union guidelines through this period and we will be reaching out directly to your representatives to work through the details; we will get to everyone as quickly as possible and appreciate all of your patience here.

These last two months have tested and tried all of us in ways none of us could have foreseen. The one thing we have learned throughout this process is that this production is bigger than just one person and we could not be more proud to be associated with one of the most loyal and talented production cast and crews in this business.

We will provide an additional update by 12/8/17.

Thank you all.

Pauline Micelli

Geschreven door: Dion Balfoort
Beeld Netflix


© Alles over Series

Lees ook