Teaser van Netflix- serie ‘The Rain’

Stay Dry, Stay Alive, luidt de teaser van de Netflix- serie The Rain. Er wordt verder niks in gezegd door de acteurs, maar de beelden spreken voor zich: dit belooft een spannende serie te worden!

Het verhaal van Netflix- serie The Rain start een aantal jaren nadat een biologische catastrofe de wereld heeft verwoest. Natuurlijk zijn er wel een paar overlevenden. In The Rain volgen we een broer en zus die in deze nieuwe wereld moeten leven.

De film vormt de eerste Deense Netflix Original en de opnames ervan hebben ook in Scandinavië plaats gevonden. Dit geeft natuurlijk al een heel andere sfeer aan de film dan andere postapocalyptische films en series. Het is dan wel geen misdaadserie zoals andere Scandinavische spannende series als The Killing, maar het belooft wel een hele spannende serie te worden.Er zit een hoop jong talent in de serie zoals Alba August, maar we zien er ook een paar bekende gezichten. Zo speelt Johannes Kuhnke (bekend van de film Turist) de rol van Sten. Verder zijn Mikkel Boe Følsgaard en Sonny Lindberg erin te zien, die eerder beiden in de serie The Legacy speelden.

Wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend gemaakt. Hopelijk hoeven we er niet al te lang op te wachten!


© Alles over Series

Lees ook