Prijsvraag: Win de DVD van ‘Flikken Maastricht’ seizoen 11

Flikken Maastricht seizoen 11

Alles over Series heeft een prijsvraag rond Flikken Maastricht seizoen 11. Hiervan mogen wij namelijk een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt wel twee keer zoveel kans als je deelt. De deelacties worden namelijk ook meegenomen in de mogelijke winnaars voor de trekking.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht met wie je dit elfde seizoen zou willen kijken.Mocht je Flikken Maastricht een geweldige serie vinden, kijk dan ook eens op de Facebook pagina van Flikken Maastricht fans! Daar lees je de laatste nieuwtjes rond de afleveringen, kan je beelden bekijken en in gesprek gaan met andere fans van de serie.

Prijsvraag Flikken Maastricht

Hieronder nog wat meer informatie over het elfde seizoen van de serie!

Jens Bols, de niet bepaald onkreukbare officier van justitie, heeft Eva ontvoerd. Het kat en muis spel dat volgt is adembenemend spannend en ontsnappen alleen blijkt niet genoeg. Ondertussen staat Wolfs op het punt om met zijn dochter Fleur het vliegtuig in te stappen op weg naar Brazilië. Als hij hoort dat Eva nog steeds zoek is, neemt hij een groot risico en laat Fleur alleen vertrekken. Verder krijgen de rechercheurs en hun collega’s dit seizoen te maken met ‘nieuwe’ criminelen en keert ook een aantal oude bekenden terug.

De DVD van Flikken Maastricht seizoen 11 is verkrijgbaar via Bol.com. Deze prijsvraag is in samenwerking met Channel Distribution B.V.

 


© Alles over Series

Lees ook