‘Flikken Maastricht’ reünie zorgt voor blijdschap bij fans

televisieserie Flikken Maastricht

Fans van de televisieserie Flikken Maastricht konden vrijdagavond hun geluk niet op. Tijdens de aflevering van het nieuwe seizoen werden Floris Wolfs en Eva van Dongen weer met elkaar herenigd. Fans hadden natuurlijk al gehoopt dat de hereniging in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zou plaats vinden, maar moesten tot de tweede wachten tot het zover was.

Toch was het geen lange wacht geweest. Het duo was na het einde van het vorig seizoen uit elkaar gegaan. Op social media reageerden fans toch erg enthousiast op de reünie. 

De diehards zagen ook de vergelijking met een zelfde soort moment in seizoen 1. Uiteraard kwam die ook langs op social media zoals je hieronder kunt zien.

De aflevering was een van de best bekeken programma’s op de Nederlandse TV vrijdagavond. Alleen The Voice Kids en het NOS Journaal scoorden beter.

Flikken Maastricht is een politieserie op de Tros. Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen, drugszaken zijn de zaken waar rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen mee geconfronteerd worden in de serie. Hun collega’s Marion Dreesen en Romeo Sanders houden zich over het algemeen bezig met wat minder ingrijpende zaken. Het mooie Maastricht is het decor van Flikken Maastricht. De cast bestaat uit onder meer Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio Romero IJssel, Oda Spelbos, Ria Eimers en Jamie Grant. Ook zijn er elke aflevering bekende gastacteurs.

Bij Alles over Series hebben we een wekelijkse Recap van de televisieserie Flikken Maastricht. Wil je de aflevering terugkijken, kan dat op de website van de NPO.

 

 


© Alles over Series

Lees ook