Nieuwe trailer van Netflix- serie ‘The Rain’

Wie houdt van series als Dark, zal vast uitkijken naar Netflix serie The Rain. Deze eerste Deense Netflix Original belooft heel spannend te worden. Na een teaser in januari is nu de volledige trailer te zien waarin ook de releasedatum bekend werd gemaakt. De serie zal vanaf 4 mei 2018 wereldwijd te zien zijn.

De wereld zoals we die kennen, is niet meer in The Rain. Zes jaar geleden roeide een brutaal virus, dat zich verspreidde via de regen, bijna de volledige Scandinavische bevolking uit. Een Deense broer en zus verlaten de veiligheid van hun bunker en stellen vast dat de beschaafde wereld verwoest is. Ze sluiten zich aan bij een groep jonge overlevers en gaan samen op tocht door het verlaten Scandinavië, op zoek naar enig teken van leven.

Los van alle maatschappelijke regels en hun verleden, hebben ze nu de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Tijdens hun strijd om te overleven worden ze – zelfs in een post-apocalyptische wereld – geconfronteerd met liefde, jaloezie en de uitdagingen van volwassen worden. Problemen waarvan ze dachten dat die, samen met hun leefwereld, gingen verdwijnen.Er zit een hoop jong talent in de serie zoals Alba August, maar we zien er ook een paar bekende gezichten. Zo speelt Johannes Kuhnke (bekend van de film Turist) de rol van Sten. Verder zijn Mikkel Boe Følsgaard en Sonny Lindberg erin te zien, die eerder beiden in de serie The Legacy speelden. Alles over Series interviewde in Berlijn Alba August over haar rol in deze serie. Dat interview lees je voorafgaand aan de release van de serie op deze site!


© Alles over Series

Lees ook