Trailer: Netflix- serie ‘The Spy’

Netflix- serie The Spy

Nog een weekje wachten en dan komt op Netflix de miniserie The Spy. Hierin zien we Sacha Baron Cohen in een heel andere rol dan we van hem gewend zijn. Waar hij eerder de komische tour op ging met Ali G, Bruno en Borat, laat de acteur zich in de Netflix- serie The Spy van een uiterst serieuze kant zien. Bekijk hieronder alvast de trailer.De serie vertelt het spannende en waargebeurde verhaal van de Israëlische geheim agent Eli Cohen. Hij ging in de jaren zestig undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad. Onder een dekmantel maakte hij vrienden met politici en hoge functionarissen in het leger. Hij won hun vertrouwen door zijn huis open te stellen voor zijn ‘vrienden’ en hun maîtresses.

Zoals we in de trailer kunnen zien was dat geen gemakkelijke missie. Cohen moet bereid zijn om zijn leven zoals hij dat eerder leefde achter zich te laten als de missie dat vereist. Eli zelf weet op een gegeven moment soms het verschil niet meer tussen zijn dekmantel en wie hij werkelijk is.

In de serie spelen ook Noah Emmerich en Hadar Ratzon Rotem rollen. De trailer ziet er in ieder geval alvast veelbelovend uit.

De Netflix- serie The Spy is vanaf 6 september te zien.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook