’24’ krijgt spin-off met vrouwelijke hoofdpersoon

24 krijgt een spin-off

In 24 en 24: Legacy waren het mannen die een race voerden tegen de klok, maar met het stoppen van Kiefer Sutherland als Jack Bauer en tegenvallende kijkcijfers van Legacy wordt het roer omgegooid. En 24 krijgt een spin-off met een vrouwelijke hoofdrol.

Deadline meldt het volgende uitgangspunt voor de nieuwe serie: “Het draait om een vrouwelijke openbaar aanklager, die een samenzwering aan de kaak stelt en in een race tegen de klok is om een gevangene op death row te redden van de op handen zijnde executie.”De serie zou bestaan uit een seizoen, waarna er volgende seizoenen kunnen volgen met een nieuwe verhaallijn. Zoals ze bij True Detective ook deden. “Het zou dezelfde race tegen de klok stijl worden maar dan in een ander jasje,” zei voormalige baas bij Fox Entertainment een tijdje terug hierover. “Het zal dezelfde spanning hebben maar dan niet afspelen in CTU. Maar het zal wel dezelfde stijl en elementen hebben in een andere setting.”

De serie wordt ontwikkeld door Jeremy Doner, die eerder de Amerikaanse versie van The Killing maakte.


© Alles over Series

Lees ook