Netflix brengt alle seizoenen van 24 met Kiefer Sutherland

serie 24

Het aanbod van juni van Netflix is uitgebreid met extra titels waaronder als verrassing alle seizoenen van de serie 24! Deze superspannende serie in real time houdt je seizoen na seizoen op het puntje van je stoel.

Vroeger moest je een week wachten tot je de serie 24 door kon kijken of wachten tot de DVD uitkwam, maar nu kan je vanaf 24 juni de hele serie op Netflix gaan bingen. Zet die datum dus maar alvast in de agenda!Het eerste seizoen begint om middernacht als CTU-agent Jack Bauer wordt gebeld met de boodschap dat er een aanslag wordt beraamd op senator David Palmer. Het vormt het begin van een lange en zware dag. Net als het allemaal niet moeilijker kan, verdwijnt zijn dochter Kimberley Bauer in het holst van de nacht. Jack moet de aanslag zien te voorkomen en erachter komen waar Kim is. Al snel blijkt dat zijn dochter gevaar loopt. Tel daarbij op dat Jack erachter komt dat er een mol is in de organisatie van CTU en je hebt alle poppen aan het dansen. Jack kan eigenlijk niemand vertrouwen en moet alles alleen zien op te lossen.

serie 24

Het bijzondere aan 24 is dat de serie is weergegeven in real time. Dit houdt in dat 1 minuut in het echt ook 1 minuut in de serie duurt. De reclameblokken die erin zaten toen de serie op tv werd vertoond, hielden ook rekening met het tijdsverloop. Elke aflevering nam een uur in beslag, inclusief de reclame.

Juist de race tegen de klok maakt de serie extra spannend. Ook is Kiefer Sutherland als Jack Bauer ronduit geweldig. En ook de andere personages zijn goed uitgewerkt. Sommige leer je over de loop van de seizoenen beter kennen, anderen leggen al snel het loodje. Wie je gaat volgen, zullen we niet zeggen. Want dat zou zorgen voor spoilers.

Eerder was nog niet bekend dat de serie 24 op Netflix te zien zou zijn. De aankondiging vormde dus een grote verrassing. Maar wel eentje die zeer welkom zal zijn voor fans van de serie om deze nog een keer in zijn geheel te kijken en voor nieuwe kijkers die de serie kunnen gaan ontdekken.

Beeld: Fox, Netflix


© Alles over Series

Lees ook