Recensie bordspel: Mr & Mrs

Recensie bordspel: Mr & Mrs

Wie houdt van gezelschapsspellen, heeft een goede aan Mr & Mrs. Hierbij kom je erachter hoe je partner eigenlijk denkt, iets dat natuurlijk gepaard gaat met veel lachen.

Je hoeft natuurlijk niet met een wederhelft te spelen. Het leuke van het spel is, dat je het met iedereen die je goed kent kan spelen. Je moet bij de vragen kunnen inschatten wat het antwoord zal zijn en hoe minder daarvan klopt, hoe meer dat dan verrast. Deze Family Edition is geschikt voor volwassen koppels, gezinnen en zelfs jongens en meisjes vanaf de leeftijd van 10.

Het bevat meer dan 1000 vragen waardoor dit een spel is, dat je vaak kan spelen. Ook verschillen de antwoorden natuurlijk afhankelijk van wie er speelt. Er zijn rondes waar de paren met de ruggen tegen elkaar moeten zitten om antwoorden te geven en andere rondes waarbij je punten scoort door dingen hetzelfde te zeggen.Met meer dan 1.000 nieuwe vragen ontworpen om te ontdekken van dingen die je niet over uw dichtstbijzijnde en liefste weten misschien, is mijnheer & mevrouw Family Edition een geweldige manier voor spelers om tijd met elkaar doorbrengen.

Leuk extraatje vormen de lege kaarten waar je zelf de moeilijke vragen op kan zetten, die goed aansluiten op de personen die spelen.


© Alles over Series

Lees ook