Kiss Me First trailer: nieuwe Netflix Original over virtual reality

Netflix lanceerde 15 juni de officiële trailer voor nieuw sciencefiction drama Kiss Me First. De serie gaat over een eenzame, jonge vrouw die verslaafd is aan een virtual reality spelletje. Op een dag ontmoet ze een meisje dat haar meeneemt in een wereld vol genot, wonderen… en moord. Bekijk hierboven de Kiss Me First trailer.

Kiss Me First vertelt het verhaal van een verslagen, jonge vrouw die pasgeleden haar moeder verloor en een uitweg vindt in de wereld van virtual reality. Ze raakt steeds closer met haar online vrienden en ontmoet ook in het echt nieuwe mensen, waardoor een sociale dimensie voor haar opent. Haar leven lijkt weer betekenis te krijgen, maar al snel komt ze in de virtuele wereld in aanraking met gevaar en misleiding. Iemand manipuleert haar anoniem, met dodelijke gevolgen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige novelle van Lottie Moggach en werd geproduceerd door de makers van geprezen serie Skins, een Brits Pareltje. Met Kiss Me First pakken de makers opnieuw ambitieus uit. De serie bestaat uit een mix van virtual reality gamebeelden en het echte leven. Een unieke combi, die goed inspeelt op de wereld anno 2018.



Op 2 april 2018 verscheen de eerste aflevering al op Channel 4, een Britse televisiezender, maar vanaf 29 juni is het eerste seizoen wereldwijd op Netflix te bewonderen.

Geschreven door: Janne Vogel
Beeld: Netflix

 


© Alles over Series

Lees ook