Nieuw op Amazon Prime Video in september

september aanbod van Amazon Prime Video

Ben jij op zoek naar een nieuwe serie om te kijken? Misschien zit er in het september aanbod van Amazon Prime Video wel een leuke serie voor je tussen. Lees hier welke worden toegevoegd.

The Boys seizoen 2
Datum: 4 septemberIn het nog heftigere en krankzinnige tweede seizoen zijn The Boys op de vlucht voor de wet. Ze worden opgejaagd door de Supes en proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, dit alles gebeurt terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Tegelijkertijd moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven innemen, want Homelander (Antony Starr) wil de volledige macht overnemen. Zijn macht wordt echter bedreigd door de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy en nieuwe Supe, die haar eigen agenda heeft. Daarbovenop komt nog dat de Supervillain-dreiging centraal staat en zorgt voor veel lawaai, terwijl Vought probeert te profiteren van de paniek in het land.

Call the Midwife S1-S5
Datum: 1 september
Call the Midwife is een dramaserie van de BBC over een groep vroedvrouwen in het Londense East End en speelt zich af in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw. Het verhaal volgt de net afgestudeerde verloskundige Jenny Lee en de vroedvrouwen en nonnen van Nonnatus House, een verplegingsklooster in de achterstandswijk Poplar, gelegen in het Londense East End. De zusters en vroedvrouwen voeren verschillende verpleegkundige taken uit. Met de 80 tot 100 baby’s die elke maand in Poplar alleen al geboren worden, is de primaire taak te zorgen voor een vlotte bevalling van de zwangere vrouwen in de wijk. En natuurlijk om nazorg te geven aan al deze baby’s.

South Park S1-S22
Datum 9 september
South Park is een met meerdere Emmy Awards bekroonde Amerikaanse satirische animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone. De serie gaat over vier kinderen: Stan Marsh, Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Eric Cartman. Ze wonen in South Park in de staat Colorado en maken in hun omgeving de vreemdste gebeurtenissen mee, variërend van zaken als problemen op school of thuis tot natuurrampen en bovennatuurlijke of buitenaardse bedreigingen. De makers van South Park weten op hilarische wijze gebeurtenissen of mensen op de hak te nemen. Alle 22 seizoenen worden toegevoegd als onderdeel van het september aanbod van Amazon Prime Video!

Beeld: Amazon Prime Video


© Alles over Series

Lees ook