Prijsvraag: Win South Park seizoen 23 op DVD

South Park seizoen 23

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Southpark seizoen 23. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van dit geweldige komische seizoen van deze iconische serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen. Je kunt ook een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries met daarin je adresgegevens. Vermeld wel in het onderwerp dat het gaat om de South Park seizoen 23 prijsvraag.

In het hilarische 23ste seizoen van South Park verkennen Stan, Kyle, Cartman, Kenny en Randy de wonderen van het menselijke bioom, pakken ze de gevolgen van immigratie aan en worden ze verbannen uit China.South Park seizoen 23

Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures – Paramount Pictures en loopt tot en met 30 september.


© Alles over Series

Lees ook