Prijsvraag: Win De Luizenmoeder seizoen 2 op DVD

tweede seizoen van De Luizenmoeder

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond De Luizenmoeder seizoen 2. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige Nederlandse komedie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

De Luizenmoeder seizoen 2De Luizenmoeder speelt zich af op de basisschool en volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten. Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop.

Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven, dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen, maken vreemde leerkrachten en de allesoverheersende ‘moedermaffia’ het haar echter niet makkelijk.

De prijsvraag rond De Luizenmoeder seizoen 2 loopt tot en met 30 december en is in samenwerking met Just Entertainment.

 


© Alles over Series

Lees ook