Stephen Dorff krijgt rol in True Detective seizoen 3

derde seizoen van True Detective

We wisten al dat Mahershala Ali een van de hoofdrollen zal gaan spelen in het derde seizoen van True Detective, maar nu is er meer nieuws rond de crime series. Stephen Dorff zal namelijk een van de andere hoofdrollen vertolken.

Dorff kennen we onder meer als Deacon Frost in Blade en hij speelde recentelijk een rol in het tweede seizoen van de serie Star. In True Detective zal hij de rol van Roland West gaan spelen.

En er is meer nieuws deze week vrijgegeven rond de serie. De gebeurtenissen zullen zich afspelen over de loop van tien jaar. We krijgen de acteurs dus te zien in verschillende tijdsperiodes. Daarmee lijken de makers terug te keren naar de formule die het eerste seizoen zo ontzettend succesvol maakte. In het eerste seizoen speelden Matthew McConaughey en Woody Harrelson twee detectives, die over de loop van de jaren proberen een zaak op te lossen.In het derde seizoen zullen de gebeurtenissen zich afspelen in Ozark, waar ook de Netflix serie Ozark zich afspeelt. Ali speelt detective Wayne Hays, die samen met Dorffs personage Roland West een mysterieuze moord moet zien op te lossen.

Volgens Screenrant zullen de opnames op 12 februari van start gaan. Grote kans dus dat we dit jaar het derde seizoen zullen kunnen gaan kijken.

Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook