Prijsvraag: Win Hawaii Five-O seizoen 9 op DVD

Hawaii Five-O seizoen 9

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Hawaii Five-O seizoen 9. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Hawaii Five-O seizoen 9 prijsvraag.

Het team van Hawaii Five-O is inmiddels aan zijn 200ste aflevering toe! Naast het oplossen van tal van misdaadzaken, zoals het opdoeken van een drugslab en het onderzoeken van een cold case, moeten de verschillende leden van team Ohana ook omgaan met tal van privébeslommeringen, die het nodige drama met zich meebrengen…Hawaii Five-O prijsvraag

Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures – Paramount Pictures en loopt tot en met 5 november.

 


© Alles over Series

Lees ook