‘Magnum, P.I.’ krijgt een reboot

Magnum, P.I

Magnum, P.I. was in de jaren tachtig een enorm populaire serie die van Tom Selleck een superster maakte. De zender CBS ziet wel brood in een reboot van deze nieuwe serie en heeft groen licht gegeven voor een pilot.
De serie combineerde humor en detective verhaallijnen. Selleck speelde een privédetective genaamd Thomas Magnum die zijn geld verdiende op Hawaii. Dus denk daarbij aan het oplossen van crime in een reeks kleurige overhemden.

In de nieuwe serie is het hoofdpersonage opnieuw een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Afghanistan zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Het script van deze reboot wordt gemaakt door Peter Lenkov, die eerder al de reboots pende van Hawaii Five-o en MacGyver.

Vorig jaar ging ABC al aan de slag met een vervolg op Magnum. Die serie zou gaan draaien om Magnums dochter Lily ‘Tommy’ Magnum, die terugkeert naar Hawaï om het stokje van haar vader over te nemen.
© Alles over Series

Lees ook