Christopher Meloni keert terug naar ‘Law& Order SVU’

Christopher Meloni Law & Order SVU

Toen Christopher Meloni Law & Order SVU verliet vonden veel fans dat ontzettend jammer. Hoewel Mariska Hargitay de serie nu draagt en er bijna een geheel nieuw team aan detectives te zien is, bleven de fans het personage van Elliot Stabler missen. En nu is er goed nieuws: niet alleen keert Meloni terug in de serie, hij krijgt ook zijn eigen spin-off!

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Meloni in de seizoensfinale van seizoen 21 te zien zou zijn, waarmee een bruggetje werd geslagen naar de openingsaflevering waaruit zijn spin-off dan waarschijnlijk voort zou vloeien. Maar door de coronacrisis moest het filmen gestaakt worden en telde het seizoen minder afleveringen. Nu zal Meloni voor het eerst te zien zijn in de seizoensopening van seizoen 22.De reden dat Meloni eind seizoen 12 de serie verliet was toen de onderhandelingen rond zijn contract voor seizoen 13 spaak liepen. Hoe het precies zat, is nooit naar buiten gekomen. Maar kennelijk werd er dus niet genoeg geld geboden en verliet hij daarom de serie. Hij gaf zelf indertijd aan dat het sowieso het juiste moment was om de serie te verlaten om aan andere projecten te kunnen werken. Sindsdien is hij onder meer te zien geweest in The Handmaid’ s Tale.

Inmiddels is Olivia Benson, de voormalige partner van Stabler, de Captain van het SVU team. Hoe het zit met Stablers carrière sinds hij het team heeft verlaten en wat de inhoud zal zijn rond de spin-off rond dit personage is nog niet naar buiten gebracht. Voor fans van Benson en Stabler is het te hopen dat de coronacrisis snel voorbij is, zodat ze aan de slag kunnen met de opnames!

Op Amazon Prime Video kan je nu seizoen 8 van Law & Order SVU kijken.

Beeld: NBC


© Alles over Series

Lees ook